АктуалноГрадътИзбориНовини

БСП излъчи кандидат за кмет в Пловдив

Социалистите под тепетата номинираха адвокат за един от шестте района

Адв. Наум Китанов е кандидатът за кмет на район Западен от БСП, съобщиха от Градския съвет на партията. Това е 54-годишният адвокат Наум Китанов. Той е бил единодушно избран от социалистите от пловдивския район „Западен“ за кандидат за кмет на района на предстоящите местни избори тази есен.

Кой е Наум Китанов

Той е роден, израснал и в момента живее в района. Завършил е училище „Елин Пелин“, ЕГ „Иван Вазов“ и право в ПУ „Паисий Хилендарски“. От 2002 година е адвокат, вписан в Адвокатска колегия – Пловдив, а през годините е бил няколко пъти член на РИК и ОИК.

В юридическата си практика се е сблъсквал многократно с казуси, касаещи работата на общинската администрация, изборния процес и нормативните актове, касаещи местното самоуправление„, това изтъкват като негово предимство от Столетницата в Пловдив.

Като човек, свързан от рождението си с района, той ежедневно се сблъсква с проблемите, натрупани от досегашните управляващи, разговаря със съседите си, съкварталците, жителите от всяка част на най-зеления район на града под тепетата, допълват съпартийците му.

Адвокатът се интересува от спорт, бил е футболен съдия. Обича природата и го боли от това, което се случва със зелените площи в района, Гребната база и парковете. Социалистите са убедени, че той знае как да реши проблемите и има волята да го направи.        

Припомняме, че това е втора официално обявена кандидатура от страна на БСП-Пловдив за районен кмет на предстоящите местни избори. Преди две седмици стана ясно, че Минка Сърнешка е кандидатът на социалистите за районен кмет на „Централен“.

Още по темата четете в статията БСП залага на кандидат за кмет с десен профил.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина