АктуалноЖивотНовиниПод небето

Баба Милка от Цалапица посрещна гости за 102-рия си рожден ден

Най-възрастният жител на община „Родопи“ Милка Любенова Байрева е най-възрастният жител на „Родопи“. Цял живот се е занимавала със селскостопанска работа

Столетничката Милка Байрева днес навършва 102 години и е най-възрастният жител на община „Родопи“. За рождения си ден тя посрещна в дома си заместник-кмета на общината Емилия Иванова и кмета на село Цалапица Ивайло Данаилов, които поздравиха дълголетната баба Милка.

От името на кмета на община „Родопи“ Павел Михайлов възрастната жена получи красив букет с пожелание за крепко здраве, бодрост на духа и воля, за да съхрани дълго жизнените си сили и мъдростта на годините. Въпреки преклонната си възраст столетничката сама излезе и прие цветята.

„Баба Милка е пример за всички нас със своето дълголетие, трудолюбие и упоритост“, каза  кметът на Цалапица Ивайло Данаилов.

През живота си Милка Любенова Байрева се е занимавала със селскостопанска работа. Скромна и отдадена на труд, възрастната жена днес е под грижите на своите близки и прекарва спокойно старините си. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина