АктуалноГрадътЖивотЗабавлениеНовини

Абитуриент отиде на бала по джапанки, сини чорапи и къси гащи

С евтини джапанки и сини чорапи. В къси гащи менте. С диагоналка. Изчистена сива тениска. Герданче на врата. Сако. Слънчеви очила. Цигара в устата. И фрапантен цилиндър на главата, с бял череп, за разкош.

Така се яви на бала си абитуриент тази вечер пред хотел Новотела, който прие зрелостниците от Строителния и ТЕТ-а във финалната вечер от маратона на баловете за годината.

Супер ексцентричният абитуриент не изненада съучениците си. Бил си такъв- провокатор, с чувство за хумор и крещяща ирония към действителността. И истерията в края на май в България.

Е, и този път се е справил добре- сатирата към пенещата се суета пред 5-звездния хотел не остана скрита- надви пищните тоалети на дамите, скъпите костюми на момчетата и лъскавите им автомобили или багерите, с които дойдоха на празника си.

От абитуриенти успяхме само да разберем, че момчето е известно в Тик Ток.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

15 коментари

  1. Браво. Завършването си човек може да отбележи, както намери за добре 🤘😜 Да не говорим, колко безсмислени тъпотии и пари е спестил на майка си и баща си. Аз едно време категорично отказах да участвам в подобни циркове и подкукуросах без да искам половината си съученици, ама си спретнахме страхотен купон и пак го отбелязахме без цялото това напрежение и цигания. И до днес, вече 20 години са минали, нито веднъж не съм изпитала съмнение или пък съжаление, че постъпихме правилно тогава.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина