Актуално

16 възраждат Ботев

Бареков аут от проекта заради съмнителни мераци


16 души ще възраждат идеята Ботев Пловдив, разбра се днес след сбирка на фенове, бизнесмени и ветерани. Спешното събрание беше свикано след като БФС изхвърли най-стария български футболен клуб от А група. Срещата е продължила повече от три часа, а жълто-черният фенклуб излезе с декларация.
“На спешна сбирка продължила повече от 3 часа тази вечер /24.02.2010 година/, Ние, привържениците на най-стария футболен клуб в страната Ботев Пловдив решихме: Излъчваме работна група от 16 човека “- фенове, бизнесмени, общественици и ветерани, която да предприеме всички необходими действия за възраждането на любимия на повечето пловдивчани – автентичния футболен клуб Ботев Пловдив. Твърдо заставаме зад действията си и в скоро време ще подкрепяме заедно отборът на Пловдив!
Според участници в събранието, в групата на “обществениците” в началото е бил вкаран бившият телевизионер Николай Бареков. Ветерани на Ботев обаче са категорични, че Баречето е аут от идеята за създаване на нов клуб, тъй като има съмнения, че иска да яхне жълто-черното райе за реализиране на свои политически цели. Усещаме, че Бареков иска да възседне проекта и да трупа дивиденти от нея. След като видяхме какво направи в бТВ и как излетя от там компрометиран, не искаме да омаскаряваме и тази чиста идея. Ще вадим любимото ни райе от пепелта без него, коментират ботевисти, участвали в събранието.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина