Героите на деня

Джани взима на бройка бТВ

Факирът с топката гони 60 бона в шоуто “България търси талант”

Двойникът на Майкъл Джексън отпадна от финала на България търси талант
Двойникът на Майкъл Джексън отпадна от финала на България търси талант
Факирът с топката Джани ще вземе на бройка зрителите на бТВ след броени дни. Рекордьорът в Гинес за най-дълго държане на кожено кълбо във въздуха с крака ще се бори за 60-те бона награден фонд в шоуто България търси талант. Джани е една от емблематичните фигури в Пловдив. Жонглирал е с футболна топка и на Уембли, и на парапета на пешеходния мост над Гребната. Взимал е акъла и на Марадона, и на Петър Стоянов. Често може да бъде забелязан да тича около гребния канал или да щъка с колело около стадион Пловдив. Легендата, както Джани обича сам да се нарича, до преди няколко години цъкаше зверски аматьорски мачлета с група набори, но тежка контузия го извади от терените за неопределено време. Дали в момента, в навечерието на шоуто България търси талант, се е възстановил от травмата, не е ясно. Но по всичко личи, че е в супер форма и ще покори ефира на бТВ.
Другият пловдивчанин, допуснат до финала на риалитито, което стартира в понеделник, е десетокласникът Йордан Илиев, цар на кючека. Още един пловдивчанин бе впечатлил журито, но не продължи – българският двойник на Майкъл Джексън Румен Георгиев.
През януари и февруари екипи на шоуто пътуваха до Пловдив, за да подготвят на двамата финалисти видеовизитки. Те ще бъдат излъчени след месец, когато ще бъдат представени всички одобрени таланти. Тогава зрителите ще могат да гласуват за своите любимци. Дотогава от 1 март три пъти в седмицата в понеделник, вторник и четвъртък ще бъдат излъчвани най-интересните и забавни изпълнения по време на кастингите. Зрителите ще видят пред какъв избор са изправени членовете на журито Магърдич Халваджиян, Любен Дилов-син и Хилда Казасян.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина