АктуалноГрадътИзпод тепетоМненияНовини

Ситуацията в града се нормализира след пороя, валежите обаче продължават и днес

Отводнени са възловите пътни артерии, потопени вчера от 5-часовия силен дъжд

Ситуацията в Пловдив се нормализира след вчерашния порой, който удави града. Кризисният щаб, сформиран вчера вечерта, ще заседава и днес, тъй като отново се очакват силни валежи. Вероятно ще присъства и вътрешният министър.

Автобусите от градския транспорт се движат по график, съобщи директорът на ОП „Организация и контрол на транспорта“ инж. Пламен Вълков.

Вече е отводнен Коматевският транспортен възел и рейсовете възстановиха маршрута си оттам. Поради усложнената обстановка рано сутринта на работа не излязоха 14 автобуса на „Автотранс Чолаков“ и 12 – на „Хебросбус“.

До отстраняване на последиците от настъпилата в петък авария на колектор в южната страна на бул. „Санкт Петербург“ автобусите по линии №9, 18, 24, 29 и 44 в посока район „Тракия“ продължават да се движат по временния маршрут през булевардите „Източен“, „Княгиня Мария Луиза“ и „Освобождение“.

Към момента всички светофарни уредби в града работят. Мобилни екипи са в готовност своевременно да отстранят евентуални проблеми и да реагират на сигнали, които се приемат на тел. 032/622 707.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина