АктуалноВластГласовеГрадътИзбориМненияНовини

Здравко Димитров: Гласувах за Пловдив на младите хора

Пловдивчани са разумни хора. Очаквам днес да гласуват по съвест, заяви Зико

„ Гласувах за по-чист Пловдив. За Пловдив на младите хора. Пловдив на достойния живот на възрастните хора. Пловдив без този кошмарен трафик. По-зелен Пловдив. Гласувах за Пловдив такъв, какъвто всички го искаме”, каза след като упражни правото си на вот в училище „Св.св. Кирил и Методий” Здравко Димитров тази сутрин. По традиция той отиде до урната със съпругата си и двете си дъщери.

„ Пловдивчани са разумни хора. Очаквам днес да гласуват по съвест. Нека направим града още по-добро място за живеене”, допълни Зико.

Подчерта, че няма данни за избирателната активност до момента, но по-традиция на всеки балотаж тя била по-слаба от тази на първи тур. „Мисля, че в по-късен час хората ще се активизират. А и май политиците поомръзнахме на хората. Пренаситихме се от избори”, обясни той.

След журналистически въпрос заяви, че не е избягвал дебат с опонента си.

„Аз бях сред хората и там, където него го нямаше. Сред културните дейци, с които той отказа среща. Бях с КНСБ на среща, която той също отказа. А и какво значи дебат. Ние бяхме три пъти на дебат. Всеки знаеше какви карти държи другият, кой блъфира. Дебатът е на улицата, дебатът е в работата. А не да сложим пудра и да влезем в студиото. На терен се вижда кой какво може”, каза още Здравко Димитров.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина