АктуалноВластГрадътИзбориМненияНовиниПод ножа

Демократична България: Не е нормално кметът на Пловдив да има толкова заместници

Новата структура на общината е в разрез с идеята за малка, компактна и добре работеща администрация, смята Йордан Иванов

„ Не е нормално кметът на Пловдив да има девет заместници. Прекалено много са. Новата структура на общината е в разрез с идеята за малка, компактна и добре работеща администрация”, коментира общинският съветник от Демократична България Йордан Иванов обявеното вчера предложение за разпределението на ресорите в управленския екип на Здравко Димитров. Той определи появяването на два нови зам.-кметски поста и преструктурирането на общинските предприятия като квази реформа в администрацията.

„Щом на най-високо ниво имаме такова раздуване на щатовете, не можем да си представим какво ще се случи надолу в администрацията”, допълни той.

Съветниците от Демократична България се спряха и на идеите за увеличение на местните данъци. Те са категорични, че трябва да има широка платформа за обсъждане на цялостната данъчна политика на общината и смятат, че решението за вдигане на ставките е прибързано и грешно.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

9 коментари

  1. Докопал заплатата и място на стената при Снимки „Кметове“ сега разхвърлял по занестници кой за какво да „отговаря“ преспокойно МИКРОцефалната малка главица може да се оттегли В ЛОНОТО НА СВОЯ ГОСПОДАРИН МУТРОПОЛИТА.
    Хак ни е майни: 40% избиратели; под 30% на втори тур = срамота!

  2. На снимката само наши ваши мамини татини. Ченгета шофьори баскетбудалисти усмихната кратуна от клана стоянови за титюка квото се каже се е верно червендалести и гологлави мутри хора избрани от цигани вината е и в нас писачите и у вас драскачите

  3. Всичко това е прекалено грозно да го търпим.И на местно и на национално ниво -докога ще се подиграват тия нагли мизерници с нас!? Специално за Пловдив трябва тоя здравко димитров да бъде разчекнат пред общината и да плюе отгоре му който мине.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина