Синята зона в Пловдив може да стане 3 лева

Актуално Градът Новини

Платеното паркиране трябва да важи и в неделя, смята бившият градоначалник

Синята зона в Пловдив може да стане 3 лева на час, това смята бившият кмет Иван Тотев и местен лидер на управляващата партия ГЕРБ. Според него това е един от вариантите за свеж пари в Бюджет 2020.

По думите му, бюджетът е единственият реално възможен в момента, като отсега е ясно, че ще има някакво неизпълнение. Просто 150 000 000 местни приходи при това ниво на данъци и цени на услуги, не могат да се съберат, категоричен е Тотев.

„Затова през годината трябва да се намери някакъв допълнителен приход.Синя зона е окей за това нещо. Там има резерв. Абсолютно Пловдив си търпи увеличаване на Синята зона на 3 лева, така смятам. Това е приход от предоставена услуга „плащаш-ползваш“. Неделният ден трябва също да влезе там.“

Според Иван Тотев спешно трябва да се направят няколко неща, които смята за правилни и ще ги препоръча на новото ръководство на града. Какви са те, може да разберете от интервюто, в което той коментира финансовата рамка на Общината.

Тотев: Бюджетът няма да направи чудеса

Споделете ни във:

24 коментара за “Синята зона в Пловдив може да стане 3 лева

  1. Ако това стане с 3 лева за синя зона и неделя,призовавам целокупния пловдивски народ на въстание…ИСТИНСКО ВЪСТАНИЕ!!!

  2. Вие си избрахте комунистите ГЕРБ, вие гласувахте за новият малоумен кмет, подлога на Тиквата. Срам за най-синият град в България.

  3. Но защо той трябва да обира негативите на “новото ръководство”. Няма друг град в България със синя зона и през неделята. В Бургас е свободна и в събота и в неделя. Извинете, идват гости на града. А и самите пловдивчани искат да се разходях по центъра. Възмитетелно и като цяло поведението на новата управа. И моля- без нова сграда за Община. А уж щяха да намаляват данъците. Бре, много лъже Пинокио.

    1. Като искаш да се разходиш с колата до Главната,си плащаш. Ако не-колело или автобус. Ясно че всички искаме да паркираме на Джумаята,но просто вече няма как да стане.

    1. Супер, супер наглеци. Безсрамие. Едно избахме, друго става. Няма другаде такива приумици. И като погледнето – това не е ГЕРБ. Здравко промени цялата структура и замени обучени хорас незнаещи и начинаещи. Безобразие.

  4. Човекът е прав. Нека се увеличи. Онези двамката здравка и пинокио искат 120 милиона

    1. И дъпълнителни началници на отдели и те с нова служители. Така че числеността расте. Това е “обещанието” на новото ръководство. още малко и ще стане бунт. Търпението се изчерпва. А Тотев да си трае. Защо му е отново да го смразяват хората.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.