АктуалноГрадътНовини

Синята зона в Пловдив може да стане 3 лева

Платеното паркиране трябва да важи и в неделя, смята бившият градоначалник

Синята зона в Пловдив може да стане 3 лева на час, това смята бившият кмет Иван Тотев и местен лидер на управляващата партия ГЕРБ. Според него това е един от вариантите за свеж пари в Бюджет 2020.

По думите му, бюджетът е единственият реално възможен в момента, като отсега е ясно, че ще има някакво неизпълнение. Просто 150 000 000 местни приходи при това ниво на данъци и цени на услуги, не могат да се съберат, категоричен е Тотев.

„Затова през годината трябва да се намери някакъв допълнителен приход.Синя зона е окей за това нещо. Там има резерв. Абсолютно Пловдив си търпи увеличаване на Синята зона на 3 лева, така смятам. Това е приход от предоставена услуга „плащаш-ползваш“. Неделният ден трябва също да влезе там.“

Според Иван Тотев спешно трябва да се направят няколко неща, които смята за правилни и ще ги препоръча на новото ръководство на града. Какви са те, може да разберете от интервюто, в което той коментира финансовата рамка на Общината.

Тотев: Бюджетът няма да направи чудеса

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

24 коментари

  1. А икономии нещо…да се спре това безумно харчене, за колчета, лампички, оградки , безмислени табели ? Тогава парите, може и да стигнат !
    Щото следващото е 5 лв. за час.

  2. Тоя до месец е в пандиза , щото чадъра вчера му падна и пак наглеца му с наглец дава акъли.Черните мангалски бахури скоро ще го превъзпитат. Кратуната е пътник , ама какво правим със здравко и здравка. Тия двамцата ще дозатрият града.

  3. Аре бегай в автото! Акъл от герберски полуидиоти не щем! Земи с теб и баскетболиста, че и той дебил горкия! То тва е критерият за “кадърност” във вашата партия – колкото по-проЗ, толкова по-добре!

  4. Как ли не 3 лв. – ще национализираме Камениците на Тотев и брат му и с парите ще финансираме синята зона така, че цената да падне до 10 ст.
    Мисля, че парцела беше към 8 млн. евро наши пари плюс построеното досега сигурно ще отиде към 15 млн. евро – ще стигнат поне за 5 г. безплатно паркиране.

  5. Най- ми е кеф да шибат пловдивските тъпи дупета. Пълни мазохисти. Тоя изрод вместо да го пребиете с камъни , че 8 години нагло ви грабеше и влезе в историята, като крадеца на хилядолетието, сега пак акъл дава. А вместо него докарахте един лъжлив безсловесен дебил , без прочетена книга в живота си и една алчна фалшификаторка на избори била цял живот с леко поведение. Културна столица ли? Някога да. Сега само изкретеняли простаци живеят в тоя град.

    1. За Маминия крадльо си прав , но не обиждай пловдивчани , щото вие не сте по добре от нас , румънците като ви обгазяват през ден ти какво направи бе кретен ?

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина