АктуалноГрадътНовини

Подлезът на Тунела – Север е временно затворен

Екип на Чистота отстранява калните наноси

Подлезите с търговски обекти се чистят от самите продавачи в тях

Съоръжението за пешеходно преминаване от Капана за Стария град под бул. „Цар Борис III Обединител“ е временно затворено, видя репортер на Под тепето. Екип на общинското предприятие „Чистота“ отстранява калните наноси от подлеза, след снощния порой.

Обезопасителни ленти има само от едната страна, от другата служител връща пешеходците.

Подлезът на площад Съединение бе отворен рано сутринта от работниците в търговските обекти, които освен магазините чистят и съоръжение сами.

Около 1000 са сигналите за произшествия в Пловдив след интензивния дъжд. Това съобщиха от Пожарната в Пловдив. С приоритет са обслужвани сигналите от болници и бедстващи хора.

Из целия град хората продължават да отводняват мазета и приземни етажи.

На много места бурята изтръгна дървета.

Междувремненно към кризисния щаб се присъединиха гл. комисар Николай Николов, директор на ГДПБЗН – МВР и министърът на вътрешните работи Младен Маринов. Очаква се те да участават и в огледа на щетите.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Онзи ден минах през подлеза на тунела-север и надлъжните шахти бяха видимо непочистени от боклуци, и то с години. Разбира се, че в такъв случай ще се наводни. Масово и шахтите из Стария град са пълни до горе с листа – елементарна профилактика няма.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина