АктуалноБългарияЖивотЗабавлениеМоят стилНовини

Коледни подаръци с отношение

Екипът на Lost in Plovdiv е откроил отново няколко идеи, които показват истинско отношение, сред тоновете разнообразни продукти и празнични предложения

Дойде отново това време от годината, когато трескаво се лутаме в избора на най-подходящия подарък за любимите си хора. Сред тоновете разнообразни продукти и празнични предложения екипът на Lost in Plovdiv ще открои няколко идеи, които за нас показват истинско отношение.

Няма да ви заведем в големите търговски центрове, а до онези хора, които творят нещо с ръцете си и всеки подарък може да бъде уникален и запомнящ се.

Зад бранда Plovdiv La Malina стои една много симпатична дама, която иска да представи родния ни град чрез своя художествен талант и своите лични възприятия. Магнитите и картичките ѝ са ръчно рисувани и тотално различни като концепция и усещане от масовите материали от този тип. За нея, като град на художници, Пловдив трябва да бъде представен с нещо по-автентично и оригинално. На произведенията може да намерите както популярните и обичани места, които всички пловдивчани знаем, така и пъстри елементи, които да придадат цвят на творбата. Особено подходящи са за спомен от бъдещата Европейска столица на културата и за подарък в навечерието на 2019 – а. Може да ги откриете в туристическите информационни центрове, а съвсем отскоро може да си поръчате тениска, плакат или торбичка с дизайн  от любимия град.

Енкаустика, или изкуството да рисуваш с восък, е техника, с помощта на която всяка една творба остава уникална. Тя е изключително трудна за овладяване, тъй като боите непрекъснато се подгряват и в същото време трябва да се живописва много бързо. При нея няма време за корекции и първият слой остава последен. Това е и гаранция, че всяко произведение ще е неповторимо. Изящна картичка или единствена по рода си картина може да поръчате, или закупите от един от малкото майстори на тази техника – Дима Иванова.

А какво правите, когато искате да внесете светлина в живота на някого? Подарявате му ламБа. Творецът е Филип, а произведенията му са семпли и елегантни едновременно. Вдъхновява се от минималистичния стил и красивите  кубични и геометрични обемни форми. ЛамБите биват украсени с най-различни елементи и акценти от текстил, кожа, а защо не и цимент, а основата е от дърво. Гарантираме, че това е един оригинален подарък, който ще е извор на топли и приятни емоции.

Чанта, пълна с бира и ракия…Ако се питате, къде – мястото е крафт бирен бар „Котка и мишка” и пакетът под елхата за онзи приятел, с който купонясвате до сутринта, е вече готов. Остава само да изберете предпочитаната бутилка и…дори не е нужно да го опаковате специално.

Последното ни предложение може и да не е ръчно направено, но това, което ценим в него, е отношението. В Барака може да намерите огромно разнообразие от продукти за красота и парфюми, които те пренасят сред  неповторими пейзажи, вълшебни цветове и благоухания. Философията им разглежда красотата като перфектен баланс между благосъстоянието на тялото и хармонията на духа. Препоръчваме ги, защото се различават от масовите козметични предложения и залагат на по-малко на брой, но качествени продукти, за да са сигурни в произхода на суровините, както и за ползването на опаковки от рециклирани и рециклируеми материали.

Не пропускайте да си припомните предложенията ни от предходния празничен сезон и съветите за опаковане на подаръци. На вас оставяме само да се веселите безгрижно!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина