АктуалноГласовеГрадътЖивотЗабавлениеМненияНовини

Кметът за Богомил Грозев: Комуникативен е, познава много бизнесмени и артисти

Начо Културата от Пловдив ли беше? Амелия Гешева от Пловдив ли беше?, попита без да чака отговор Здравко Димитров

„На Стария град ще обърнем особено внимание. Гарантирам, че Богомил Грозев ще се справи”, коментира днес Здравко Димитров вчерашното изненадващо назначаване на лицето на Нова за шеф на ОИ „Старинен Пловдив”.

Кметът подчерта, че Грозев има нужните качества, за да управлява така важната градска структура. На критиките, че бившият вече телевизионер не е от Пловдив Зико отговори с въпроси: „Начо Културата от Пловдив ли беше? Амелия Гешева от Пловдив ли беше?”.

„Богомил Грозев е много комуникативен. Познава много хора- бизнесмени, артисти. Да обезпечиш снимането на един филм лошо качество ли е?”, каза още градоначалникът.

 

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

4 коментари

  1. Не може да се открие никъде какво „лице на Нова“ е ?? Само някакви жълтини за изневери ..Цитирани са имена на хора отдадени на културата, той от тези среди ли е и от техния ранг?- ще управлява така важна градска структура..

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина