АктуалноЖивотЗабавлениеНовини

Какво да правим в Пловдив през уикенда (16-18.11)

Този уикенд любимите ни барове ще ни посрещнат с разнообразие от музикални стилове и ритми, авторска музика на живо и яки диджей сетове

16 ноември

DOC & TODD at BALLY CLUB

Този петък за доброто настроение в клуб „Бали“ ще се погрижат двама талантливи и добре познати диджеи под тепетата, а именно – DJ DOC & TODD. Те ще представят поредната порция актуална музика, която е гаранция за свежо настроение през цялата нощ!

Клуб „Бали“
21 часа
Вход свободен

Rude Boy meets Funky Kid

Този петък се срещат PARAPITEK & ALPHABET, за да обединят два привидно различни жанра в един интересен „Fusion“ от хип-хоп и реге! Ще се редуват и преливат градските и островни бийтове цяла вечер, както и двата различни типа флоу. По нашите географски ширини това може и да се нарече „Ред свинско, ред зеле“ и всички знаем за какво иде реч и колко е вкусно!

Накратко се очертава една забавна вечер изпълнена с динамика и разнообразие на стилове и ритми.

Пост-културна сцена
22 часа
Вход: 3 лв.

No Sense Presents: DJUST 90’s

Колкото и да сме в крак с времето, да харесваме иновациите и новите технологии, да слушаме футуристична музика и да гледаме в бъдещето, понякога имаме нужда от нещо познато и любимо, късче минало. Музиката на 90-те винаги ще бъде част от сърцата ни. И макар старите дискове и касети да са прашасали и забравени по рафтове и кашони, ние все още продължаваме да я слушаме. Онова десетилетие роди невероятни хитове, които с удоволствие слушаме и днес!

В средата на мрачния ноември ще тръгнем на едно музикално пътешествие до 90-те. Зад пулта в No Sense ще застанат Tony и RADO, които ще ни пренесат назад във времето и ще ни срещнат отново с любимите ни парти хитове на отминалото десетилетие!

No Sense
22.30 часа
Вход: 2 лв.

Modernism – Plamen K B2B Pink Tsonk

Plamen K и Pink Tsonk ще Ви покажат модерните тенденции в електронната музика. Ще звучи progressive/tech house и techno.

KANAPE – Vibrant Media
22 часа

Guilty Pleasure Party 2: Отмъщението

„Вижте докъде ни докарахте… Не искахме да се стига дотук, но ето че стигнахме и сега седим и избягваме да се погледнем в очите. Лигаво парти ще има отново – ето, казахме го. Вие сте виновни, затова си измиваме ръцете и няма да се притесняваме да ви пуснем най-лигавите розови, захаросани и блестящи неща, които можете да си представите.“

Петното на Роршах
22 часа
Вход свободен

Tube Hedzzz – Beyond – New Album Promo Plovdiv

Отвори очите и ушите си по-широко от всякога, защото Ангел Дюлгеров, Росен Вътев, Веселин Веселинов и Пламен Денчев са подготвили нов албум. Албум, за който се говори, че стимулира неподозирани нервни окончания. Албум, който е за теб, само ако си готов да мислиш извън кутията. Да излезеш извън кутията. Да счупиш кутията.

Rock Bar Download
22.30 часа
Специален гост: Saint Electrics

17 ноември

X2805 at Groove

Събота вечер в Groove Music&Art отново ще гостува един артист с дългогодишно участие на ъндърграунд музикалната сцена. Под своя псевдоним x2805 той често остава незабележим за широката публика, но това изобщо не му пречи да доразвива своя музикален вкус и умения като диджей. Сетовете на x2805 са силно еклектични и танцувални, като в тях присъства почти всичко – от ню-диско и афро до качествен дийп и прогресив хаус, а защо не и техно!

Groove Music&Art
21 часа

Вижте всички събития в Lost in Plovdiv

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина