АктуалноГласовеГрадътЖивотЗабавлениеМненияНовини

Здравко Димитров получи ключа за кметството (ГАЛЕРИЯ)

Иван Тотев към наследника си: Пожелавам му здрави нерви

Зико: Благодаря за приемствеността. Пловдив е един и градът е над всички

Иво Дернев

Здравко Димитров получи ключа за кметството от Иван Тотев днес по обяд. Бившият вече градоначалник посрещна наследника си в общината. Двамата заедно се качиха до кметския кабинет, където Тотев връчи церемониално ключа за сградата на Зико. С тях бе и Николай Пловдивски, който освети стаята, от която Димитров ще управлява втория по големина град през следващите четири години.

Преди това главата на пловдивската епархия отслужи молебен в храма „Св. Марина” в присъствието на новоизбраните градоначалник, председател на Общинския съвет, общински съветници и районни кметове. Всички стигнаха до общината от митрополията с литийно шествие, а пред кметството екипът на администрацията посрещна новия си шеф с ръкопляскания.

Здравко Димитров и Иван Тотев останаха насаме около десет минути. После отделиха няколко минути на медиите в заседателната зала. Зико обяви, че ще разкрие екипа си утре по обяд, след като предаде на свой ред ключа от областната управа на наследничката си Дани Каназирева.

„Благодаря на екипа на общината и на Иван Тотев за приемствеността. Утре ще обявим новите зам.- кметове. Пловдив е един и градът е над всички”, заяви новият градоначалник.

„Наистина очаквайте приемственост. Пожелавам на Здравко Димитров здрави нерви, защото ще са му нужни. Пожелавам му още да има прекрасен и успешен мандат”, каза Иван Тотев.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина