АктуалноБългарияВкусът на градаЗабавлениеИзпод тепетоМненияМоят стилНовиниСветска хроника

Филип Морис представи IQOS 3 и IQOS 3 MULTI в Пловдив

IQOS 3 е най-новата усъвършенствана версия на IQOS устройството, което нагрява тютюна вместо да го гори. С новия IQOS 3 компанията продължава мисията си за изграждане на бъдеще без дим

Месец след световната премиера в Япония и само дни след представянето в София, IQOS 3 и IQOS 3 Multi бяха официално представени и в Пловдив на събитие, състояло се на 3-и декември.

Събитието също отбеляза 1 година от стъпването на IQOS в страната и събра над 300 съмишленици на идеята за ускоряване на промяната към бездимна среда в България и почитатели на революционната технология с бранда IQOS. Сред гостите бяха най-верните поддръжници на IQOS, представители на бизнеса, медиите и редица популярни лица в Пловдив.

От компанията подчертаха, че новите IQOS 3 и IQOS 3 Multi са разработени на базата на получената обратна връзка от потребителите от 43 държави по света, в които днес се предлага IQOS. Новите устройства са с подобрен дизайн и функционалности – те са по-здрави, по-компактни и по-лесни за употреба.

Това, което е запазено при новата серия IQOS 3 е първокласната технология на Филип Морис за нагряване на тютюн, с която се елиминира горенето, както и продължаващите научни изследвания, които вече доказаха намаленото образуване на вредни токсични вещества и които имат за цел да докажат намаления риск за здравето в сравнение с пушенето на традиционните цигари.

„България е сред страните по света, в които вече десетки хиляди пълнолетни пушачи възприеха употребата на бездимни продукти като по-добрата алтернатива и спряха да пушат благодарение на системата за нагряване на тютюн IQOS. Днес почти 6 милиона пълнолетни пушачи по света са преминали на IQOS за 4-те години след старта на IQOS в Япония, като част от тях са в България и са сред гостите тази вечер.“, заяви Мениджър корпоративни отношения на Филип Морис България Вержиния Джевелекова.

„Като всеки новаторски продукт и IQOS не е идеален и може би никога няма да бъде идеален. Но IQOS е сред малкото продукти, които правят революция в своя сектор и променят гледната точка на потребителите и така се извършва голямата промяна за по-добър свят без дим.“, допълни Вержиния Джевелекова.

*Филип Морис Интернешънъл инвестира повече от 12 години над 4,5 млрд. долара в разработката, научните изследвания и производството на продукти с намален риск, за да осигури по-добра алтернатива на пълнолетните пушачи, които иначе биха продължили да пушат. Вече близо 6 милиона от тях са преминалите към бездимни продукти на компанията, като всеки ден около 10 000 души спират да пушат и избират системата за нагряване на тютюн IQOS.  

С пускането на новата подобрена серия IQOS 3, компанията затвърждава мисията си и амбицията си за ускоряване на промяната към бъдеще без дим, като предоставя възможности за избор на пълнолетните пушачи за по-малко рискови алтернативи от конвенционалните цигари.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина