Този уикенд в Пловдив e трудно да избереш какво да посетиш

Живот

Вижте селекцията на най-актуалния пловдивски гид Lost in Ploviv и се потопете в духа на Града под тепетата

Предложенията обхващат: последното изпълнение на Пеещите фонтани за годината, любими изпълнители на живо по клубните сцени, авторски коктейли, ретро филми…

Отново се доверяваме на подборката на електронният пътеводител Lost in Plovdiv за хората в любимия град, който предлагат какво да правим през уикенда от 17 – 19 ноември в Пловдив. Със сигурност в субективния компас ще откриете значимите за вас събития, които трябва непременно да бъдат зърнати на точните места под тепетата.

17 ноември

Ужас! ДВЕ ЖЕНИ

Един спектакъл по "недействителен случай". Една квартира. Една маса. Едно легло. Една баня. Две жени… И един чайник. Кои са? Какво са? Как? Трагикомичен ужас? Вледеняващ фарс? Или наопаки? Вие кажете.

клуб "Канапе", Sound trap
20.00 часа

Пеещите фонтани в Цар-Симеоновата градина от 20 ч. – последният светлинно-музикален спектакъл за 2017-а г.

Ostava Acoustic Live

Най-любовната група в България ще гостува за първи път във Vintage House! Ще се насладим на любимите песни на поколения почитатели на алтернативната музика.

Vintage House
20.00 часа
Вход: 12 лв.

Дон Кихот и Санчо Панса – съвременна комедия за възрастни

"Дон Кихот и Санчо Панса или нелепите приключения на Дончо Манчев и Станчо Панчев" – съвременна комедия за младежи и възрастни по Мигел де Сервантес
Всичко е относително и най-страшното е незачитането на човешката личност. Дали Дончо Манчев и Станчо Панчев ще успеят да съхранят своята нравственост, духовност и свободната си душа… Елате и вижте сами.

Театър Хенд
19.30 часа
Билети: 10 лв., 7 лв. за студенти и пенсионери

Bourbon Night & American Rock ‘n‘ Roll

Бар СандъкЪ посвещава петък вечер на американския рокендрол от 60-те и на бърбън уискито. Подготвили са голямо разнообразие от бърбън, както и различни начини за неговото дегустиране и комбиниране с интересни разядки.

СандъкЪ
20.00 часа

Мария Пеева гостува с "Писмо до сестра ми"

Мария Пеева, известна като Мама Нинджа, и практикуващият в САЩ доктор по клинична психология Люси Рикспуун създават роман, който се чете на един дъх, но топли дълго. С лекия си и емоционален език, пълнокръвни герои и неочаквани обрати „Писмо до сестра ми” е книга за живота, толкова истински, че прилича на роман. И за онези малки нащърбени ръбчета във всеки от нас, които ни помагат да се напасваме с другите. Защото връзките са пъзел от характери. Нима може да направиш сглобка с перфектно симетрична фигура?

Хеликон – Център
18.30  часа

18 ноември

No Sense Presents: Art of Peer Pressure

За събота No Sense са подготвили разтърстваща комбинация от Old School и New School hip hop! За музиката ще отговарят Mr. Nice Guy и СЛAV, за питиетата барманите, а за присъествие – вие!

No Sense
23.00 часа
Вход свободен

Ретро киновечер: "Doctor NO"

"Д-р Но" е първият филм от поредицата за Джеймс Бонд.

Всички предложения може да видите ТУК, за да направите своя избор.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.