ЖивотЗабавление

Молът домакин на седмицата на мъжката мода

Image title
Мол Пловдив ще е домакин на седмицата на мъжката мода, която стартира в понеделник с послание, свързано със световното- “Страст за мъже, страст за футбол!”. Фешън фестивалът тръгва с колекцията на дизайнера Лъчезар Николов и българската марка UGO MAN.
Организационният Комитет на Националната камара за мода в качеството си на Продуцент с подкрепата на Община Пловдив, Общински институт Старинен Пловдив и Търговски център MALL Пловдив, добавя към успешния Fashion Week формат нови щрихи от европейския и световен стандарт за представяне на мода, модни колекциии и аксесоари, съобщават организаторите.
Освен традиционно познатото предпочитание чрез самостоятелни или групови модни дефилета за широката публика за първи път у нас се въвеждат и популярните Презентации на колекции пред изложбен шоу-рум, предназначени за клиенти и търговци и Презентации на колекции пред медии в персонални за целта дни чрез Медийна закуска, Пресконференции или Модни брифинги. Тези нови формати присъстват в календара на започващия моден форум и утвърждават напълно концепцията на Пловдив като 3-та световна локация за представяне на актуалните тенденции в мъжкия моден стил. Те са съобразени и с предпочитанията на модните къщи и дизайнери на мъжка мода и аксесоари и футболната страст на националната потребителска общност. 
Непосредствено след първата презентация на новата колекция за мъже на UGO MAN на 28-ми юни от 19.30 часа  в MALL Пловдив, организатори и партньори канят всички на специално монтираният 10- метров телевизионен екран за поредните срещи от осминафиналите на световното първенство.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина