Мартеници с бирени капачки и Пижо и Пенда за домашни любимци на щанда на Рошавите гарги

Живот

Червени и бели конци с клавиш от клавиатура сред хитовете на най-нестандартната маса за Баба Марта  

Традиции, кич и добри идеи се вплитат в традиционния базар за Баба Марта в центъра на града. Един щанд обаче ярко се откроява от всички останали. И това е масата на Рошавите гарги, затрупан с креативност и авторски идеи. Ръчните мартеници на Гергана и Михаела са подходящи и за традиционалисти, и за почитатели на изненадите.

Всичко, което виждате, е минало през ръцете ни. Единствено си доставяме някои от мънистата. Но дори дървените мартенички с птици и животни сме ги правили ръчно, от подложки за бира, обясняват младите дами. Бирата всъщност е основен акцент в дизайнерската им линия. И не случайно- образованието и на двете е свързано с пиво производството. Мартениците с капачки от бутилки белгийско, британско, немско и краф пиво са най-търсени, отбелязват Гергана и Михаела.  С доставките на капачки те нямат проблем- Гергана е барман в култовия бирен бар „Котка и Мишка” в Капана.

Другите най-търсени нестандартни мартеници са белите и червени конци с клавиши от компютърни клавиатури, Пижо и Пенда за домашни любимци, както и мартенските мъдри бухалчета. За онези, за които времето е скъпо, Гергана и Михаела предлагат пълен комплект от 35 разнообразни мартеници на цена от пет лева.

 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.