Майки, не пускайте децата си да скитат нощем- бродят райдъри!

Живот
Под Тепето

Сноубордисти карат по тъмно на Бунарджика

Поли Петрова

Image title
От няколко часа вече е тъмно. Температурите са паднали, а Сънчо със сигурност е свършил. Хората, които търсят спокойствие, могат да изкарат кучетата си из парка и да размислят над живота си, но не и в тези ,,бели нощи”.

Снегът може вече да се е превърнал в заплашителен лед, но все още дава възможност за екстремни преживявания. Тези, които са изпуснали дневната пързалка, явно се наслаждават на нощната й версия, защото пловдивските райдъри бяха забелязани отново.
Image title
Част от сноубордистите, които срещнахме, си признават, че обитават своето място на Бунарджика от повече от 12 часа! Ето, на това му се вика дух, Пловдив! Момчетата са си  отъпкали улей, изградили са скок, за да тренират уменията си. С напредването на нощта, те вече се изморяват, но не губят хъс. Морно, морно и с последни сили, сноубордистите продължават да изпълняват прекрасни пируети. И не единствените. Ето, че група ентусиасти, изчакали слънцето да се скрие, също се присъединяват към зимното нощно парти под открито небе. Те споделят, че са любители на спокойствието. Казват, че предпочитат ски курортите, но липсата на лифт карти и групички от объркани скиори правят градските условия повече от идеални за тях.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.