Гърци писаха отличен на узо “Paralia”

Живот

Столичният елит на представянето на алкохолния елексир
Котилис вдига наздравица със собствената си напитка
Котинис вдига наздравица със собствената си напитка
Гръцки бизнесмени писаха отличен на новото узо “Paralia”, което разбива българския пазар от няколко седмици. Разбирачи от южната ни съседка дойдоха за представянето на алкохолния елексир в столичния комплекс Флоримонт , където се събра и целият столичен елит. На място пристигна и гръцкият майстор на узо  “Paralia”-  Парис Котинис, който е  производител на напитката. Той е от стар род узопроизводители и твърди, че в“Paralia” няма компромис. Котинис разясни съставките на узо “Paralia”, което в превод на български означава плаж – смес от чист етилов алкохол, звездовиден анасон, комбинация от ароматни билки, мека вода, смесването на  които, е местна семейна тайна. Дестилерията на Ouzo Paralia  е 100% гръцка семейна собственост, започна да разказва на събралите се гости г-н Котинис. Захари Бахаров представя новото узо Paralia
Захари Бахаров представя новото узо Paralia
Намира  се по крайбрежието на  Егейско море. Семейната фабрика  разполага  с изключително добра технология за качество на европейско ниво. Всички процедури се извършват при строго хигиенни условия, доказателство за което е притежаваният  сертификат за качество. Традиционно дестилацията се извършва в медни казани и трае 5 часа. След смесването на съставките следва  тяхната дестилация , която трае средно между 5 и 7 часа. Полученият дестилат се смесвал с етилов алкохол в определени пропорции. Последно се добавя захар и  количествата деминерализирана вода за стандартизиране на напитката до 40 %, завърши разказа си г-н Котинис.
Безцветната течност има типичен, мек, анасонов вкус с лек префинен нюанс на средиземноморски плодове, каза още Парис Котинис.
А звездата Захари Бахаров, който бе водещ на вечерта ,със запотена чаша студено узо в ръка, пък обясни,  че рекламата на “Paralia” е заснета на остров Скопелос, известен като естествен декор на хитовия мюзикъл „Мама Миа”. Питието си дъха на плаж, слънце, чайки, атрактивна приятелка, вълни, весела компания, релакс, допълни Бахаров.
На представянето на “Paralia” бяха забелязани куп известни люде.Ромина Андонова и Деси Зидарова
Ромина Андонова и Деси Зидарова
Във Флоримонт, в компанията на приятели и узо бе банкерът Левон Хампарцумян, топкрасавиците Деси Зидарова и Мис България 2010 Ромина Андонова, Поли Ангелова- финалистка от Плеймейт 2009, Елена Чотова и Ани Лукова – финалистки от Плеймейт 2011, Атанасиос Петрополус – директор на  Емпорики банк, Стаматис Теодорополус –  президент на борда ан директорите на HBCB и генерален мениджър на Chipita Bulgaria и др. Всички се бяха докарали в синьо и бяло, какъвто бе дрескодът на партито и каквито са цветовете на Гърция. Танцьори от VIP Dance забавляваха до късно гостите на партите с гръци народни танци и сиртакиБанкерът Левон Хампарцумян с чаша узо в ръка
Банкерът Левон Хампарцумян с чаша узо в ръка
. Image title
Гръцкият узопроизводител разкрива достойнствата на питието си
Гръцкият узопроизводител разкрива достойнствата на питието си

Image title

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.