ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
БългарияЕвалаНовини

Най-голямата детска площадка в Пловдив има жива ограда  

Залесиха я доброволци от международна софтуерна компания

Залесителна акция се проведе пред новоизградена детска площадка в парк „Лаута“. Служители на компанията Reward Gateway BG засадиха 60 броя смарагдова туя като жив плет. Целта на инициативата е обособяване на шумоизолационна преграда, пречистваща вредните газове от преминаващите моторни превозни средства.

За втори път Reward Gateway BG дарява и залесява растителност на територията на район „Тракия“. През 2017 година в междублоковото пространство до бл.1, 2 и 3 те засадиха 40 броя брези.

Озеленяването е по идея на райкмета на „Тракия“. Костадин Димитров благодари на компанията за социалната й отговорност и за инициативите, с които допринася най-младият пловдивски район да става все по-зелен и красив.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

    1. Трябва да сложат херметичен похлупак върху тази детска площадка! Колко МПС на час минават през кръстовището между 07.00 и 19.00.Какво е нивото на ФПЧ и всякакви вредни газове там? Бас ловя, че ако измерят от РИОСВ въздухът ще се окаже чист като в Родопите на Перелик например… ПЛОЩАДКАТА Е ЧУДЕСНА, АМА ХИЧ НЕ И Е ТАМ МЯСТОТО!!!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина