ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ЖивотЗабавление

Как един изоставен кино салон се превръща в популярно място за срещи

 

KinoCafe Plovdiv е различното място със собствен дух и оригинална атмосфера

Уникалност – това е думата, която описва KinoCafe Plovdiv и това изобщо не е преувеличение. Най-актуалният онлайн гид за града под тепетата Lost in Plovdiv отваря вратите на бутиковия кафе – бар, създаден в началото на 2015 година за нашите читатели.

Намира се в сградата на стар киносалон и носи особена ретро атмосфера. Още с влизането си ще останете впечатлени от интериора, в който мебелите са умело съчетани с интересни предмети от миналото и всичко това миксирано в перфектния винтидж стил. Сядате си на столчето, а до вас – телефон със слушалка и шайба… някой може би дори не си спомня, че и такова нещо съществуваше до преди няколко години. А акцент са многобройните книги на английски език, което го превръща в перфектното социално – културно място.

Сигурно и тук ще прозвучим пристрастни, но барът предлага богат избор от кафе напитки и уникални коктейли, който се допълва и от меню с леки храни и супа на деня. Всичко е фокусирано върху концепцията за здравословно хранене и прясно приготвени ястия, на базата на свежи продукти.

Какво е задължително за хапване там и какво не бива да пропускате – вижте всичко по темата в LOST IN PLOVDIV.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина