ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Изпод тепетоМнения

Фестивалът LUMMIX с второ издание в Столипиново

Фестивалът LUMMIX за втора поредна година събира в квартал Столипиново деца и младежи, които ще покажат таланта и творческите си умения чрез магията на светлината, музиката и танците

20 деца и младежи от Столипиново ще се включват във фестивалната вечер „Под светлините на прожекторите“, която ще се състои на 28 октомври от 19.30 часа в междублоковото пространство на ул. „Ландос“ 81. Две светлинни инсталации, придружени от специално подготвени хип-хоп танци, интересна музикална програма, множество импровизации и добро настроение, са подготвили организаторите. В продължение на две седмици децата и младежите от квартала работиха по създаването на инсталациите със светлина под менторството на визуалните артисти Севдалина Кочевска и Емил Миразчиев, а хореографиите им бяха разработени от младaта звезда на българската хип-хоп сцена Лолита Артюхова.

От тази година фестивалът LUMMIX е част от програмата на „Пловдив – Европейска столица на културата 2019“ и в следващите му издания предстои да се реализират още различни творчески проекти посветени на работата с общностите в града.

LUMMIX е проект на Сдружение “Изкуство днес”, част от програмата на „Пловдив 2019“, в партньорство с Гьоте-институт България.

Линк към събитието: http://bit.ly/2i1Yuwz

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина