ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
СъдТемида

Пуснаха под домашен арест фаталната Надежда и кмета на Куклен

Апелативният съд пусна под домашен арест изпълняващия длъжността кмет на Куклен Костадин Павлов и фаталната бизнесдама Надежда Минчева. Темида промени най-тежката мярка за неотклонение по отношение на двамата, взета от предна инстанция, тъй като няма реална опасност те да извършат престъпление или да се укрият.

Прокурор Огнян Урбалов обясни пред медиите, че скандалната Надежда Минчева, заради която изгърмяха двама управници до момента, е дала на изпълняващия длъжността кмет на Куклен два пъти по 1200 лева. Той поиска постоянен арест и за двамата обвиняеми, тъй като се касае за купуване на обществена поръчка чрез даване и приемане на подкуп.

Прокурор Урбалов заяви, че тепърва предстои да се изясняват още обстоятелства. Делото срещу кмета на Куклен идва след това срещу кмета на район централен Райна Петрова. Тя бе отстранена от длъжност преди месец, именно заради повдигнатото й обвинение Прокурор Урбаловза получаване на подкуп от станалата вече печално известна Надежда. Разследването продължава, затова и повече факти ще се изяснят след края му.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина