ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ГласовеМнения

Първите студенти тръгнаха за София

Призовават всички граждани от цялата страна утре в 10:30 пред парламента

Image title
Огромна енергия кипна за секунди в 5 аудитория на Пловдивския университет. Днес от обед се проведоха две лекции там – на преподавателя по антична литература Младен Влашки и икономистът Георги Стоев. Във времето, което имаха да поговорят със студентите и да им дадат съвети, те бяха изключително директни и полезни на младежите.

Малко преди да се състои дискусията с галеристката Веселина Сариева в залата, пловдивчани получиха изненадващо телефонно обаждане от София. Утре окупираме парламента до оставка. Готови ли сте? Разговорът бе кратък и след натискане на червената слушалка, нашенци стягаха големите раници и проверяваха Image title
графика на влаковете. Около 17:00 часа тръгна първата група бойни студенти. Преди половин час със знамена, сакове, мегафони тръгна втората група, а в 21:00 часа се подготвят и останалите. Утре рано сутринта ще пътуват повечето от студентите за столицата и директно ще се включат в окупацията на Народното събрание. Студенти от общо четири пловдивски университета са стегнали необходимото и от утре заживяват на жълтите павета.

Окупацията на 5 аудитория остава, разбра се след последното събрание на Ранобудните. В залата остават двама дежурни, които ще продължат делото от ПУ.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина