ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
БългарияПод лупа

Бойко загрява за деня на изборите с Ботев- Локо

Николай Пловдивски покани лидерът на ГЕРБ в покоите си, закри срещата за медиите

Бойко, Менда и Вежди пред екипа на Биомашиностроене
Бойко, Менда и Вежди пред екипа на Биомашиностроене
Много неща се направиха през мандата, много не успяхме да направим. Но имаме воля да го сторим, каза пред служителите на Биомашиностроене бившият премиер и водач на листа на ГЕРБ в Пловдив Бойко Борисов днес. Той бе на обиколка в предприятието заедно с бившите министри Томислав Дончев и Делян Добрев. В делегацията бе втората в листата за града Менда Стоянова, както и третият Вежди Рашидов.

Борисов, Дончев и Добрев говориха за отпушените европейски фондове, за приоритетите на ГЕРБ в сферата на икономиката. Загатна се, че основен акцент при евентуален следващ мандат на партията ще е експортът и подпомагането на фирмите, които се борят за чужди пазари.

Борисов из предприятието
Борисов из предприятието
Служителите на Биомашиностроене пък отговориха, че подкрепят Бойко за втори мандат и драмите с подслушванията и СРС истерията въобще не ги вълнуват. Не ни интересуват, не ни засягат тези бръмбар скандали. Искаме работа и добри заплати, каквито имаме в момента, подчерта служител на предприятието. Друг пък спечели вниманието на Борисов с тениска „Винаги работя на 100 процента“. Но после се вгледа в дребните букви на фланелката, от които става ясно, че въпросните 100 % се разпределят в дните от седмицата.

Image title
На срещата не се мина и без любимия спорт- футболът. Водачът на ГЕРБ листата се поинтересува кога точно е градското дерби и се закани да гледа Ботев срещу Локо на Колежа на 8 май, четири дни преди вота.

След Биомашиностроене Бойко Борисов се отправи към пловдивската митрополия. Там на среща го покани Николай Пловдивски. По негово настояване срещата му с бившия премиер бе Пореден автограф
Пореден автограф
затворена за медиите. Борисов в райската градина на имението на владиката бе посрещнат от шефа на семинарията отец Добри, след което портите бяха затворени.Image title
Посрещат бившия премиер в митрополията
Посрещат бившия премиер в митрополията
Заключват портите на имението на Николай Пловдивски след пристигането на Борисов
Заключват портите на имението на Николай Пловдивски след пристигането на Борисов

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина