ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ЗдравеПУЛС

Анти-конти протестира, но срещу изнасилвача си

Като излезе от затвора ще го нае.., кани се да мъсти обезчестеният пийняк

Пихме бяло вино с мезе, приятели бяхме, а ква стана. Ще му го върна да сме квит, възнамерява Митко

Пийнякът Митко мисли за мъст, аверът му Златан го теши
Пийнякът Митко мисли за мъст, аверът му Златан го теши
Кахърен, някак пуст отвътре обикаля напоследък един от пийняците Митко. Анти-контито пие повече, проси по-малко, не му се яде, морят го тежки мисли в главата. Неговият другар Златан е плътно до него, теши го, налива му огнена домашна ракия, разсейва го. Но тежестта в гърдите е голяма. И как да не е…
Култовият пийняк влезе в съда преди месец и половина, за да свидетелства срещу изнасилвача си- закоравелия рецидивист Валентин Русенов. Митко Андонов от дуета Анти-конти бе обезчестен и обран след тежък запой в изоставена сграда край Централна гара. Валентин влезе за пореден път в кауша по обвинение „за отнемане на чужди вещи- пари в размер на 20 лв. с намерение противозаконно да ги присвои, като е употребил затова сила, както и е извършил действия на полово удовлетворение с лице от същия пол“. Зад това съдебно изречение се крие много болка, която пийнякът изживява. Най-вече заради откраднатите 20 кинта.

Пийнякът в съда преди месец и половина
Пийнякът в съда преди месец и половина
Под тепето откри зевзека на центъра и го разпита за случилото се. В последните няколко дни Митко се разкарва с черна тога по центъра и гъгне на минувачите за някоя стотинка за винце или ракийка. Той не крие, че иска да мъсти на сексуалния си покровител. Има планове за отмъщение. Иска да си го върне по абсолютно същия начин- първо да напие Валентин, а после да го катурне и да го оправи „отзад“, както сам се изразява. Ето и колоритния разказ на пийняка едно към едно, без корекции: Първо го питахме какво помни от драматичната вечер, в която го обезчестиха.
„Помна какво стана. Набиха ме. Убиха ме трима човека. Очите бяха леш. После не помна. После дойдох на себе си. Намерих се на болницата. Там ме лекуваха. Верно е, че имаше и насилие на мен. Много пиян бях. Нямах болки отзад на другия ден. Мойте казаха, че е фалшименто дето има изнасилство. Ние пихме бяло вино с мезе. Ние приятели бяхме. Още не са ми приятели. Като излезе от затвора ше го наебъ. Шесно ви казвам. Виж, аз това ще го върна на него. Нека да се извини, аз пак ще го върна на него. И тогава ще сме квит, и тогава ще сме приятели. В съда не ме беше страх. Как да ме е страх, като цяла България, цяла Европа ме познава мен. Аз съм Анти-конти. Като кажеш Анти-конти по интернет и ме познават“.

После подхвана несвързано и трудно разбираемо, вероятно заради пресушената пластмасова бутилка с ракия. Допълва го Златан. „Това дрехи е съдийско, не прокурорско.“
„Аз съм един прокурор. Затова съм облечен така. Това ми е от прокурор, подарък. Вече имам дипломат, всичко имам“, казва Митко. „Аз съм прокурор защитник. Ще го хвана оня. Четири години е в затвора, ама аз ще го изкарам, ще ме държи дотогава“, допълва Митко и гледа към бъдещето, когато в ръцете му попадне Валентин Русенов. После вмята, че протестира и за тока, но най-вече протестира срещу изнасилвача си. После допълва за жена си: „Мойта жена е кротка, не ревнуваше от това. Притеснена беше, ама нека, аз ще го хвана ония.
Дай пари ся“.

Вижте драматичната история от съда тук: http://www.podtepeto.com/article.php?id=11008  

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина