ГрадътЗабавлениеИзпод тепетоКултураНовини

Актьори и музиканти страдат от „Мелофобия“ в Пловдив

Милица Гладнишка, Милена Маркова-Маца, Иван Велчев, Николай Воденичаров – Никеца и Мирослав Иванов представят един много музикален спектакъл за хора, които мразят музиката.

„Ще се смеете и ще пеете!“ с премиерната комедия „МЕЛОФОБИЯ“ с Милица Гладнишка, Милена Маркова-Маца, Иван Велчев, Николай Воденичаров – Никеца и Мирослав Иванов на 6ти декември в Дом на културата „Борис Христов“ – Пловдив от 19:00 часа. Звездният състав обещава да зареди публиката със своята лудост, гениални откровения, хубава музика и дръзки предложени, а Никеца да почерпи от сцената за Никулден.

Спектакълът “за хора, които мразят музиката” е наситен с хитови песни в стил рап, хард рок, естрада, стари градски песни, класическа музика и дръзки аранжименти на няколко знакови песни за рока, поп-фолка и други. Милица Гладнишка и Цветелина Цветкова (авторката на „Лейди Гергана“ и „Зелената жилетка“) са създали текста по действителни случаи, а музиката и аранжиментите са на Мирослав Иванов – един музикантите в „Обичайните заподозрени“ и Иван Велчев – официалният глас на Бъгс Бъни за България.

Режисьор на спектакъла е Цвети Пеняшки, който си партнира като Пилат с Никеца в супер хита „Исус Христос Суперзвезда“, а художник е Мариета Голомехова, позната на пловдивчани със сценографията на „Вграждане“, „Аз, Сизиф“, „Мария от Буенос Айрес“ и „Исус Христос Суперзвезда“.

Дали страдате от мелофобия или напротив – сте влюбени във музиката, ще откриете в смях до сълзи заедно с актьорите, които търсят магически музикален компас. Едно е сигурно – дълго време след спектакъла ще продължавате да си пеете, обещава Милица Гладнишка.

Билети за премиерата на „Мелофобия“ в Пловдив се продават онлайн на eventim.bg, grabo.bg, каса МаскАрт в Дом на културата и билетните каси в мрежата на Ивентим.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина