БългарияВластНовини

ПП с ултиматум към ГЕРБ и Борисов

Дни преди депутатите да се завърнат в пленарна зала, напрежението сред управляващите нараства заради смените в службите за сигурност, пише OFFNews.

Всеки път, когато стане дума за назначените от Радев служби, той реагира агресивно, пишат от Продължаваме промяната във фейсбук. От ПП призовават лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов да направи своя избор.

Преди дни Борисов атакува партньорите си в некоалицията: Упреците към управлението са много, поголовно сменят кадри. Ще видим как ще продължим да участваме в тази „сглобка“, заяви той.

Кирил Петков му отговори вчера: Ако иска да си говорим, може винаги да се обади, а не да си говорим през медиите. Надявам се в първите дни на септември да продължим комуникацията.

Днес ПП излиза с официална позиция към ГЕРБ в утимативен тон.

Затова е важно Борисов да направи избор – запазва ли влиянието на президента или дава шанс на българския парламент да решава съдбата на сигурността в България и да носи своята отговорност за това, се казва в текста на ПП.

„Ако искаме сигурност в България, това е единственият начин – законови промени в службите за сигурност. За да може държавата да гарантира сигурността на хората и икономиката“, завършват от „Продължаваме промяната“.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина