БизнесВластГрадътНовини

Министър Явор Гачев се среща със зърнопроизводителите в Пловдив

Министърът на земеделието Явор Гечев пристига в града под тепетата за откриването на Националния агро семинар на Асоциацията на зърнопроизводителите в България /НАЗ/. Браншът своя десети – юбилеен форум в Гранд хотел Пловдив с конференция под наслов „Българско зърно за добра храна!“. Форумът е двудневен.

Националният агро семинар се утвърди като водещо престижно събитие в календара на земеделските производители, предоставящо възможности за срещи и дискусии относно най-иновативните и оптимални решения в областта на зърнопроизводството.

Семинарната програма ще включва и презентации от партньорски компании, дискусии по актуални за бранша теми и обмяна на опит с гост-лектори. Ще бъде представен и първият по рода си цифров иновационен хъб за земеделие, който има за цел да обедини всички заинтересовани страни в агросектора с цел развитие на сътрудничество и създаването на съвместни разработки в полза на земеделските производители.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина