Кметът дойде в съда, Красимир Елдъров ще го защитава

Темида

В негова подкрепа застана цялото ръководство на администрацията, депутати и членове на партията 

Кметът Иван Тотев се яви лично в съдебната палата и застана пред Темида в делото, образувано по искане на прокуратурата той да бъде отстранен от длъжност заради обвинението за длъжностно престъпление. Адвокат на градоначалникът е Красимир Елдъров. В залата, за да подкрепят лидера си, застанаха голяма част от членовете на градската организация на ГЕРБ, народни представители от партията, зам.-кметове, районни кметове и други служители на администрацията. Заседанието ще се забави, тъй като прокурорите от СГП закъсняха заради снега по магистралата. Тотев заяви, че ще говори едва след края на заседанието. 

Очаквайте подробности!

Споделете ни във:

7 thoughts on “Кметът дойде в съда, Красимир Елдъров ще го защитава

  1. Трябва да си абсолтно сляп, за да не видиш, че по негово време градът се промени за добро. Все пак ако наистина е барал има едно място до училище „Антон Иванов“ за него. Жалко че тея дето подариха града на Гергов намя да му правят компания.

  2. С кое дръпна града ? С увеличените данъци на всички бители на Пловдив ?! С платените зони на всеки булевард, улица, сукак, тупик ?! Стига толкова !!!

  3. Делото за Колодрума и хотела, Кога? А, КОГА?
    Белезници и затвор… ВЕДНАГА!!!

  4. Администрацията…. Така е виновен само един, а другите се крият зад него! Всеки отговаря сам за делата си, даже и ако им е наредено отгоре. 3ащото може да кажеш и НЕ!

  5. ==ТИХ, ЦИВИЛИЗОВАН ПРОТЕСТ==За да не тревожим съседите, вместо пред съда, събираме се по-първите хора, НОТАБИЛИ ОТ ПЛОВДИВСКАТА КЛЕПТОКРАЦИЯ в светилището на Света Петка. Скришно, без да парадираме, не сме такива простаци. Няма да крещим, а ще ШЕПНЕМ „ДОЛО ЦАЦОВ, САМО ТОТЕВ“ -пак толкова резултат може да се очаква. Божидар Стратев, официЯлен пишурковец на пловдив-онЛАЙНян сайт

  6. Затвор за крадците! Нека да е син кметът на Пловдив, но да е кадърен, можещ и добронамерен към града, не към личните си интереси!

  7. Кметът ни не е перфектен, но по негово време градът дръпна доста напред. Наближават избори и мръсните игрички започнаха … Атака по кметовете на сините бастиони и по знакови десни фигури. Долни червени хватки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.