По следитеРазследване

Захари Георгиев: Можем заедно да направим Пловдив по-добро място за живеене


Тоника веселиха хората в парк ‘Каменица’
Заставаме пред вас без да се срамуваме и с отговорност, защото нашето правителство направи така, че да гарантира плавен преход в тежката икономическа криза. Познавате ме и можете да ми се доверите! С тези думи хирургът доц. д-р Илия Баташки, мажоритарен кандидат за народен представител от КБ, се обърна към гражданите в парк „Каменица” на митинг-концерта снощи.
Обещахме да повишим пенсиите и го направихме, казахме, че ще увеличим минималната и средната работни заплати – и това сторихме. И ще продължим в тази посока, заяви четвъртата в листата на Коалиция за България Атанаска Тенева.
Предстои ни важен избор, който ще предопредели бъдещето на нашата страна и на нашия град. Ще продължим ли да се лутаме в търсенето на месия, или ще предпочетем устойчивост и стабилност, интелигентно и разумно управление, попита риторично лидерът на пловдивските социалисти Захари Георгиев.
Дългът към децата и внуците ще предопредели изборът на бюлетина номер 6, имайте вяра, че заедно можем да направим от нашия град много по-добро място за живеене, увери Георгиев. Захари и колегите му от листата на КБ разговаряха с жителите на кв. Каменица за управленски политики и програми. За доброто настроение на всички пяха неповторимите музиканти от обичаната фамилия „Тоника”.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина