Николета Лозанова дари 7 „висящи пломби“ в клиника Амайа

Разследване

Image title
След изработването на 13 броя „висяща пломба” пловдивската клиника Амайа не губи ритъм. Новият благодетел в стоматологичното заведение е най-желаната българка Николета Лозанова. Плеймейтката ще помогне за усмивките и здравето на нуждаещите се като дари 7  „висящи пломби” за хора без възможности.

Николета се присъедини към акцията “Висящо кафе”, която буквално за часове набра огромна популярност. Благотворителната кампания на родната красавица обаче е доста по-оригинална и благородна от така нашумелите „висяща баничка“, „козунак“ и т.н., които определено подпомагат финансово затруднените, но тя гледа по-глобално на инициативата и затова подпомага хората със здравословни проблеми. Нейната инициатива “висяща пломба“, в партньорство с пловдивската дентална клиника “Амайа”, на чиято работа Николета дължи красивата си усмивка.

“От самото си създаване клиниката помага на деца сираци и на хора, които нямат възможност. За съжаление в тази криза, в опита си да оцелеят, много хора започват да пестят от здравето си. Инициативата е добра, затова решихме да се включим”, споделят мотивите си Николета Лозанова и управителката на клиниката д-р Елена Пенчева.
В името на благородната кампания, моделката и млада майка ще подари 7 безплатни пломби на нуждаещи се, а за повече информация вижте тук: https://www.facebook.com/AmayaDentalClinic

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.