Под небето

Жоро от Сървайвър- беднякът милионер

Ива Пранджева не успя да надскочи симпатягата от Добринище

Браво Жоре
Браво Жоре
Георги Кехайов от Добринище пресъздаде индийската приказка Беднякът милионер в БГ вариант. Скромният тип, ровил в португалски бунища, даде да се разбере, че у нас чудеса стават, но само в риалити форматите. Мълчаливият симпатяга спечели финала в Сървайвър, като надскочи супер атлетката- нашето момиче Ива Пранджева. Титлата Жоро гарнира с чек от 250 бона и вече може да скъса документите, които е готвел да подава в Бюрото по труда. Той е богат безработен пич, който спокойно може да помисли да се пече на португалски плаж, а не да им рови из сметта на тамошните.
Въпреки, че Ива Пранджева е пловдивчанка, всички, тайно или не, стискахме палци за клетника Кехайов, взел пари назаем, за да отиде на кастинга за Сървайвър. Голямата ни спортистка изпусна златния медал в битка с изключително сериозен противник.
20 годишният Георги Кехайов триумфира с гласовете на пет от осемте души жури.
Жоро грабна симпатиите на всички със своята непринуденост и честна игра. Затова и може би бе често подценяван, докато не спечели четири игри срещу силни съперници.За Ива остана среброто
За Ива остана среброто
Най -важното за него през цялото време бе вярата в себе си, въпреки, че както сам той твърдеше- никой не е вярвал в него освен баща му.
Кехайов твърди, че му трябват 200 лева на месец, за да е добре. Е, сега, с тия 250 хилки, си обезпечи 1225 месеца, или 104 години.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина