Актуално

Марчо Дафчев стана татко

Футболистът ще дундурка Калоян, черпи втори ден


Пресният татко Марчо Дафчев
Марчо Дафчев стана татко, научи Под тепето. Късно снощи благата вест стигна до всички приятели на бившия канар. Първородният син на Марчо се казва Калоян и тежи точно 3 килограма и 600 грама. Малкият юнак проплака вчера следобед, а вече 24 часа  Дафчев черпи наред за синчагата.
Както Под тепето предвиди още преди месец, Марчо стана татко точно в навечерието на коледния турнир по футбол на малки вратички в зала Олимпиада. С тази разлика, че половинката на техничаря го дари с детенце ден по-рано според нашите прогнози и той не можа да излезе на терена за първия мач на отбора си Плазма. Марчо обаче ще играе във втората фаза от турнира през уикенда. И без него “плазмените” прегазиха противника с 15:4 и се очертават като основен фаворит в надпреварата. С Георги Какалов, Николай Манчев и игралия в Шампионска лига Атанас Борносузов тимът на Плазма отвя конкуренцията в първия си мач от турнира и вероятно би подчинил дори Ботев, барабар с италианците.
С първа победа се отчете и тимът на Тодор Тимонов- Лимона, сочен за другия кандидат за титлата. Тимонов боцна няколко гола за победата на своите, като след всяко точно попадение прилежно заглаждаше гелосаната си коса. Тимонов избягваше обективите и стана повод за коментари, след като надяна суичър на основните си конкуренти в надпреварата Плазма слез края на мача си.
Турнирът в Олимпиада е като държавна Шампионска лига. Куп звезди ритат тук, голяма зрелище е, коментираха футболни маниаци от публиката, които се стягат за голямото шоу в събота и неделя.Какалов и Борносузов загравят преди мача
Какалов и Борносузов загравят преди мача
  Лимона с горнище на основните конкуренти Плазма
Лимона с горнище на основните конкуренти Плазма
Николай Манчев подграва за сериозните мачове през уикенда
Николай Манчев подграва за сериозните мачове през уикенда

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина