Официално: Памела Андерсън влиза във ВИП Брадър

Под небето

Българският ТВ зрител ще зяпа най-известните силиконови бомби на планетата

Image title
Най-известната  блондинка в света прие поканата да участва в предстоящото издание на VIP Brother 2012. Памела Андерсън пристига у нас за старта на формата другата седмица с полет от Рио де Жанейро. Тя ще влезе в Къщата 16 септември, а българският ТВ зрител ще зяпа най- популярните силиконови бомби на планетата. Очаква се сексбомбата да се превърне бързо във фаворитка на публиката с формите си и артистичното си поведение.

Това ще бъде първата поява на звездата във VIP издание на Big Brother и четвърто поред участие в риалити формата. Последно Памела се появи в шоуто през септември 2011 година, когато изненадващо влезе в Big Brother Англия, за радост на феновете и Съквартирантите на Острова. Предишните й две участия бяха през ноември 2010-а, когато бе гост-звезда в индийската версия на шоуто, а първото й участие беше през юли 2008-а в Австралия.

Близо два месеца продължиха преговорите със спасителката на плажа – бяха проведени общо 57 телефонни разговора с нейния агент и разменени точно 133 мейла. Самата Памела Андерсън е много въодушевена, че ще идва в България, защото много   обича да пътува и  да посещава нови  места. 
 
„Изключително сме щастливи, че ще имаме звезда от този ранг в Къщата. Преговорите бяха наистина много тежки. Най-трудно беше в самото начало, когато и ние самите не вярвахме, че ще успеем. Минахме през всякакви варианти, понякога дори си казвахме, че може и да не се споразумеем, но нито за момент не се отказахме и мисля, че това беше най-силната ни страна в преговорите”, разказва Антоний Мангов, програмен директор на Нова ТВ. „Радваме се, че именно в родния VIP Brother зрителите за първи път ще видят толкова известна световна знаменитост и че за пореден път ще им покажем нещо различно и без прецедент”, допълва още той.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.