Под небето

Алисия отново разби конкуренцията като Мерилин

Певицата на годината с дизайнерски умения

Image title
Уникална ръчно шита рокля стана повод за завист на третите годишни награди на Фен ТВ. Обявената за „Певица на годината” Алисия представи за първи път своя нов хит „Твърде грубо” облечена в сексапилна мини рокличка, цялата с розови Мерилин по нея. Кокетното тоалетче определено изпъкна сред кожените и лъскави рокли на колежките й и стоеше повече от секси. На сцената се разрази същинска буря по време на изпълнението, но още по-шумно бе в публиката, където всички шушукаха относно Мерилин визията на Алисия, станала повод за нейния приз.
Алисия вече има няколко суперхита, в чиито клипове е същинска Мерилинка, която визия й донесе през 2009 г. най-престижната награда в модния бранш за миналата година – Моден идол на България Тогава тя носеше ослепителна рокля от колекцията Мерилин на Dolce&Gabanna, с която повлече крак на модната тенденция Мерилин. Така нашумялата напоследък „Мерилин мания” расте с невиждана сила и помита всяка друга модна тенденция.Image title
Все пак Мерилин носи усещане за жена, което се харесва и на дамите и на силния пол. Сега всички звездни мацки се надпреварват да приличат на Мерилин, да се държат като нея или обличат с така актуалните тоалети с лика й. Факт, Мерилин донесе на Алисия най-високото модно признание у нас за 2009 г. и най-високото музикално признание за 2010 г.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина