3 места на 30 минути от Пловдив

Под небето

Екипът на Lost in Plovdiv се поразходи из околностите на града и откри за вас 3 места, докъдето се стига лесно, бързо , но определено си заслужава да им отделите от почивния си ден

Уикендите са за разходки сред природата и опознаване на нови места и това важи с още по – голяма сила през летния сезон. Дългите дни са идеалното време, в което да се отдадем на излети в планината, пикници или покоряване на екопътеки и посещение на забележителности.

Екипът на Lost in Plovdiv се поразходи из околностите на града и откри за вас 3 места, докъдето се стига лесно, бързо , но определено си заслужава да им отделите от почивния си ден.

Започваме с може би най – познатата и предпочитана дестинация на пловдивчани, когато търсят разхлада от горещите летни температури – района на еко хотел „Здравец”, където възможностите за забавление за безброй.  Еко хотел ЗДРАВЕЦ е и една от малкото дестинации, които предлагат микс от изключително различни форми на туризъм, и то по всяко време на годината – ски зона с модерно оборудван гардероб и ски-училище, възстановителен и СПА-център, ловни излети, конна езда в планината, атракционен въжен парк, футболно игрище, тенис корт и още куп забавления. За децата на разположение в двора на комплекса е просторна детска площадка с надуваем батут, както и мини голф игрище. Поляните наоколо са превърнати в приятна релакс зона с опънати хамаци под сянката на вековните дървета и предполагат пълна почивка не само на тялото, но и на сетивата. В ресторанта и механата ще опитате не само най-доброто от българските кулинарни традиции, но и ще се насладите на истинска домашна храна от собственото стопанство и мандра към хотела. Защото в Здравец не само създават вкусна и свежа храна, но работят и с отговорност към здравето на своите гости, като използват домашни продукти собствено производство. Пикникът из поляните, покрити с билки и ухаещи на зеленина, също е гаранция за приятно прекарано време със семейство и приятели.

Вижте всички предложения на дигиталния гид в Lost in Plovdiv

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.