Новият политик се обгради с „нови” лица

Под лупа

Дяко Дяков и старейшината от ГЕРБ ген. Димитър Цветков се прегърнаха с Бареков

Бившият шеф на летището, екс началникът на затвора около телевизионера

Новият политик с новите лица
Новият политик с новите лица
Новият политик Николай Бареков се обгради само с „нови” лица. Днес безцензурният представи играчите на движението в Пловдив- миналият през СДС и ДБГ Дяко Дяков и трансферираният от ГЕРБ ген. Димитър Цветков. Общинският съветник се прегърна ритуално с Бареков и обяви, че ще напусне групата на ГЕРБ в местния парламент, за да прокарва идеите на България без цензура в ОбС. Подкрепят ни още десетина общински съветника, подчерта Новият политик, без да назове имена и политически сили. Никой в бившата вече партия на ген. Цветков не е знаел за днешната му военна маньовра, която вероятно ще го свали от зам.-председателския стол в общинския съвет.

Бареков с ген. Цветков
Бареков с ген. Цветков
Да щъкат усмихнати около Бареков бяха забелязани още много бивши членове на разни партии. Там бе екскметът на Забърдо Валентин Черпоков, който посрещна новия си идол с гайда. Присъстваха и бившият шеф на летището Дойчин Ангелов, както и предишният началник на затвора Никола Кърпаров.

Дяков каза, че бил подведен от Кунева, преди да се събере със стария си приятел Бареков, за да променят България. А генерал Цветков познавал Новия политик от казармата. Именно аз вкарах в ГЕРБ генерала. То аз много от хората в ГЕРБ лично съм ги довел в тази партия, каза Бареков.
ГЕРБ е затворена страница за мен. Напускам партията със заявление до изпълнителната комисия. Но оставам член на общинския съвет, поясни генерал Цветков. И Никола Кърпаров повярва на Бареков
И Никола Кърпаров повярва на Бареков
   Черпоков докара гайдар за новия си идол
Черпоков докара гайдар за новия си идол
Много бивши дойдоха на брифинга на Новия политик
Много бивши дойдоха на брифинга на Новия политик

Споделете ни във:

1 thought on “Новият политик се обгради с „нови” лица

  1. който е писал тва заглавие може да се зарови у някоя дупка и да не излиза че е доста тъпичък

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.