Христо Грудев е вторият заместник областен управител

Под лупа

Image title
Със заповед на премиера Бойко Борисов за втори заместник областен управител  на област Пловдив бе назначен Христо Грудев. Бившият кмет на Асеновград официално встъпи в длъжност днес и със заповед на областния управител Здравко Димитров поема управлението и контрола върху дейността на отделите:  „ Европейска интеграция, етнически и демографски въпроси” и „Държавна собственост и регионално развитие” в дирекция „Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост”.
Досегашният областен управител Георги Игнатов получи правомощия да управлява и контролира дирекция „Административно – правно обслужване, финанси и управление на собствеността” към областната администрация. Той ще упражнява контрол върху дейността на отдел ”Правен и административен контрол” към дирекция „Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост”.
Двамата заместник областни управители ще участват  и контролират дейността на съвети, комисии и работни групи , създадени по специални закони или по заповед на областния управител.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.