БългарияНощна смяна

Звезди рапираха в подкрепа на болно дете в Sky Beach

Image title
Да си пожелаем никога да не бъдем на плакат с повик за нужда и призив за спасение. Да си пожелаем хората, които обичаме, да не бъдат. Нека направим така, че и Кико изчезне от там и да живее живота, който иска, се чу от сцената на Sky Beach, където едни от най-добрите български хип-хоп изпълнители присъстваха на благотворителния концерт за лекуването на Калоян. Той в момента е в Израел и е преминал през няколко операции за премахване на тумора в главичката му. Image title

 
Image title
Каквото и да става, искаме малкият да не губи усмивката си и да са заедно с нея до последно, предадоха думите си Ice Cream.
Да не се предава бих казал на детето, но само това. Предпочитам да съм многословен към всички останали, които могат да помогнат тази вечер и занапред, каза Liter Jack.
За хлапето пяха още 5 стотака, WhatUp, Vess, Podnulevia, Ando, Liceto X, Дани Моралес a.k.a. Dr.Morales, който лично познава Кико и е най-емоционално обвързан със случая.
 
Image title
И гостите, и изпълнителите оставиха помощ в кутията на детето, а част от приходите същата нощ от Sky Beach също ще бъдат преведени по банкова сметка на Калоян и майка му. Image title
Image title
Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина