БългарияНощна смяна

Тридневен маратон за откриването на Galaxy live club

1200 танцуват с Устата и Софи Маринова на старта на най-голямото нощно заведение в Пловдив

Image title
Тридневен денс маратон стартира в Тракия за откриването новия бар под тепетата Galaxy live club. Фиестата стартира на 6 юни, а гостите ще попаднат в най-голямото нощно заведение в града. Около гигантската сцена в четвъртък ще се съберат близо 1200 души, които ще се слеят във вълна от танцуващи тела. За отварянето на вратите на Galaxy е поканен топ дуетът Софи Маринова и Устата. Очаква се рапърът да изпълни премиерно за Пловдив новото си парче.

Главен герой във втория епизод от тридневния екшън е плейбоят на попфолка Константин, а на 8-ми черешката на тортата ще бъдат богините на танца балет Нова.

Мястото ще е първото по рода си с програма от разнообразни стилове музика- R&B, попфолк, рок, етно, джаз и поп на живо. Съвсем скоро се очакват и гостувания на чуждестранни изпълнители. Един от най-приятните акценти в заведението ще е „дъждът“ от танцуващи дами, които в кабаретна програма ще изпълняват шоу във въздуха с различни декори, пренасящи в друг свят. Интериорът е нетипичен, а светлинното шоу- недостижимо, особено внимание е обърнато и на кристалното озвучаване. То е проект на Тони Хадад, работил по голяма част от легендарните концерти, случили се у нас, сред които Deep Purple, Whitesnake и Paco de Lucia.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина