Нощна смяна

Титюков светски лъв №1 в кметството

Зам.-кметът по спорта зяпа манекенки и еротично бельо в Тримонциум

Титюков видимо развеселен в Тримонциум
Титюков видимо развеселен в Тримонциум
Зам.-кметът по спорта Георги Титюков се доказа като светски лъв №1 в общината. Дългучът не пропусна партито за откриването на първия магазин на турската марка за бельо Ten в Пловдив. Той се появи рано-рано в Тримонциум и поздрави отренирано домакините на забавата, след което с властимаща походка се насочи към най-затънтената маса в ресторант Амбасадор. Напълни чиния с турски ястия и си сипа малко питие. Случайно или не, до него се настани бившият министър на околната среда и водите Джевдет Чакъров. Двамата зазяпаха релефа на манекенките на Визаж и коментираха качествата на интимни дрехи, с които дефилираха хубавелките.
Титюков бе задължителна част от всяка светска суматоха още като зам.-кмет на район Централен в предишната местна власт. Вече като зам.-кмет по спорта той упорито поддържа статуса си. Зам.-кметът по спорта отпива от чашата си между дефилетата
Зам.-кметът по спорта отпива от чашата си между дефилетата
Мнозина се питаха какво прави Титюков на въпросното парти в Тримона, тъй като модният подиум и еротичното бельо по никакъв начин не се връзват с ресора му- спорт и младежки дейности.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина