БългарияНощна смяна

Риалити герои рапират с Криско в Планет

И белокоси се кефят на хип-хоп идола

Графа Тяло в тяло със стотици фенове в заведението в събота

Image title
Риалити герои рапираха с хип-хоп идолът Криско снощи в Планет клуб. Тризначките Варя, Надежда и Любов, победителят в Биг Брадър All Stars Никола Настески- Лестър и тигрицата от X-Factor Сани Алекса се разпиваха и разпяваха с парчетата на рапъра на едно от сепаретата. Не тв лицата, а белокосите фенове на рапъра на метър от сцената бяха голямата изненада на вечерта. Image title
Те се забавляваха с римите на Криско и смучеха ледена бира, а Криско бе меко казано въодушевен от почитателите си, които след всяко парче го поздравяваха с надигнати чаши. Хип-хоп маниак от третата възраст се кефеше най-здраво на парчетата „Почивните дни“ и „Не дължа нещо“. Позна и Ангел, от Ангел и Моисей, който обаче без Моисей.

За белокосите не е сигурно, но риалити персоните се заканиха да останат в Пловдив до събота, когато Планет клуб ще бъде взривен от Графа. Той обещава, че баладичните тонове ще отстъпят на яркия ритъм от последните му парчета. Очаква се Влади Ампов да бъде тяло в тяло, като едноименната си песен, с над 300 фена, които ще нахлуят в заведението към 21ч.
Image title
Естествено ще звучат „Дим да ме няма“ и „Кауза Пердута“. Image title
Image title
Image title
Image title
Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
Изпрати новина