БългарияНощна смяна

Поли Генова в Паша: Пловдив ще стане столица на културата през 2019

Играта: Каквото ще да става в Парламента, аз ще ви подарявам усмивки

Image title
В истински мини концерт се превърна Паша снощи. Причината бе турнето на българските изпълнители, организирано от BOX TV. Рап и поп певци обикалят страната и радват със своята музика. Част от тях говориха за Пловдив като свой роден град, а други не пропуснаха да споделят позицията си, относно ставащото в държавата.

Поли Генова

-Какво е отношението ти към града на тепетата?
-По-специално, защото фамилията ми Генови е от тук. Обичам климата, обичам Стария град, това място е сантиментално за мен. Мисля, че Пловдив трябва да стане столица на културата. София се пренасели. Аз съм софиянка, но честно казано не се кефя вече на града. Ще бъде хубаво да има един град, който да бъде изцяло посветен на културата и това да е Пловдив.

Image title
Лора Караджова

-Какво би казала на този, който те сънува с леопардово клинче?
-Пожелавам му да намери любовта на живота си. Надявам се, че има истинска любов. Сега хората мислят по-изкривено за нея. Нямат ценности. Използват се, а не се обичат. А любовта е най-хубавото нещо.

Image title
Криско

-Току-що едно момиче ми каза, че нищо друго не иска освен да те прегърне силно.
-Радвам се, че карам хората да се забавляват и да искат да слушат българска музика. Това най-много ме поддиква да продължавам на бачкам и да правя парчета. Не ми се е искало и ден да си почина от това.

Image title
Играта

-Мислиш ли, че през времето си се превърнал в сериозен рапър?
-Смятам, че съм се превърнал в още по-несериозен. Старая се да си поддържам хумора като една градинка- поливам си го. Ако си сериозен това ще те убие. А и нека става в Парламента каквото ще, аз ще ви подарявам усмивки.

Сани Алекса

Image title
-Защо си в България, а не някъде из чужбина?

-И аз не знам, но не искам да оставам тук. Тук хората гледат само външния вид и не те оценят по глас. Това е трагично! Image title
Image title
Image title
Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина