БългарияНощна смяна

Plovdiv Vibes откри!

Първата сцена дебютира преди по-малко от 24 часа

Както вече Под Тепето и Капана.БГ ги информира, поредица от десет сцени ще изникват една по една като гъби в градската среда, за да покажат, че пловдивския дух е жив и все още има хора, които да инициират подобни прекрасни прояви. 

Първата сцена от поредицата дебютира снощи на Младежки хълм. Честта да открият мястото, на което всяка седмица ще се провеждат абсолютно безплатни концерти, имаха, познатите на публиката под тепетата, Проект Приятели, които зарадваха почитателите на родната музикална сцена с различни класики, а парче, изсвирено на новото място за събития на открито, бе познатата на всички ни „Фалшив герой“ на Тодор Колев.

На откриването се събраха десетки посетители, които дойдоха специално за събитието, а случайни минувачи нададоха ухо и решиха да надзърнат какво точно се случва на зелената полянка. Цели семейства с деца и кучета също се присъединиха към концерта, а липсата на всякакви бариери между посетителите ги накара да се почувстват, ако не като семейство, то като близки приятели, които определено силно допринесе за прекрасната атмосфера, която се разнесе по целия Младежки хълм. Музикалната вечернинка, която започна по смрачаване, се оказа изключително весела, а за това нямаше как да не допринесе и гостоприемното отношение на организаторите, които бяха предвидили и открит бар. Да, желателно е да има бар за всяка една сцена, за да не се налага феновете и гостите на събитието да не пресъхват от жажда…

Целия текст можете да прочетете в КАПАНА.БГ

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина