БългарияНощна смяна

Графа пя в Планет преди голямото коледно пазаруване


Неделя е денят за купуване на коледни подаръци! С такъв ентусиазъм беше зареден снощи Графа, който пя в Планет клуб повече от час за публиката си. След участието си, той разказа на Под тепето за плановете си, относно магията на Коледа. Отиваме да пазаруваме за приятелите си утре. Заплюл съм си на кого какво да купя, но още не съм го направил. В последния момент ще стане, защото нямам време. Доста пътувам и е невъзможно да се отдам спокойно на пазаруване, споделя поп изпълнителят.

Image title
Когато го попитахме за нещо интересно в неговия живот, той бързо отговори, че най-вълнуващото е новата песен на изпълнителите от неговия лейбъл Борчето и Вензи, които са се кръстили Теабо и парчето им се казва Мария. В него има много заряд. По- различно е от това, което напоследък се пуска, а и в текста има доста смисъл, говори за талантите си Графа.
Той си представя Коледа и Нова година като хубаво, готино и сплотено време. За него е момент, в който може да е заедно с любимите си хора. Имам коледен дух, аз съм вярващ човек, вярвам в Господ. Някои казват, че е изтъркано, но според мен е един от най-хубавите празници, Image title
подчертава Графа. Image title
Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина