Годината за Графа- музиката и протестите

Нощна смяна

Поп идолът: Пожелавам си повече свободно време за 2014-та

Image title
Знаковите имена от шоубизнеса, изкуството, политиката и спорта ще изпратят годината с кратко блиц-интервю в Под тепето. Те ще изброят трите най-значими събития за 2013-та според тях, ще разкрият личните си най-значими такива и ще пожелаят нещо на себе си и на вас, читателите, за предстоящата 2014-та. Продължаваме с поп певецът, на когото лирични песни са останали в сърцата на хората и летни парчета са тотален хит. Графа е винаги положителен и още повече заради идващата Коледа.

– Кои, според теб, са 3-те най-знаковите събития през 2013 година?
– Протестите в България са едно от най-важните събития- както февруарските и летните. Това доказва, че има някакво събуждане в хората и е важно за цялото общество. В музикално отношение има много хубави неща, които се случиха. Западни концерти, български концерти. Другото хубаво е, че тази година има възход на българската музика. Според мен много хора започват да слушат готини български парчета.

-Кои са 3-те най-важни събития за теб през изминалата година?
-Турнето, което направих с децата на България и UNICEF. Другото е развитието на моите дечица- певците. Това за мен си е събитие. Много са сладки. И третото е компанията, която доказа, че има смисъл.

– Три пожелания към себе си за Новата година?
-Повече свободно време, за да се грижа за близките си. Какво повече от това? И здраве.

– Пожелай нещо на читателите на Под тепето?

-Положителни мисли и все стандартни неща, които са истини. В тази държава, в която определено има много негативизъм, много отрицателни енергии, много хора, които живеят на ръба. И ние да вдъхнем вяра на тях с музиката си, а вие- с текстовете си.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.