Гледайте „Kолите 3“ и „Лудетини“ тази вечер на „Филмови нощи във Филипополис“

Нощна смяна

Тази вечер „Филмови нощи във Филипополис“ продължават с третата част от любимата детска поредица „КОЛИТЕ“ на впечатляващо 3D и прожекция на италианския филм „ЛУДЕТИНИ“.

От 21:10 ч. всички малки (и големи) посетители на „Филмови нощи във Филипополис“ ще имат възможност да видят още веднъж „КОЛИТЕ 3“ – последна част от обичаната поредица за Маккуин Светкавицата, който след тежка катастрофа се изправя пред най-голямото си предизвикателство. Притиснат от новото поколение безумно бързи коли, които бавно, но сигурно завземат спорта, той ще трябва да премине лимита на ограниченията си, ако иска да победи.

От 23:30 ч. ще бъде прожекцията на италианската драма/комедия „ЛУДЕТИНИ“  на Паоло Вирдзи. Филмът разказва историята на едно непредвидимо приятелство между две жени. Те бягат от психиатрията, за да потърсят любов и щастие в света на нормалните хора. Беатрис е жена, на която някой трудно може да затвори устата. Тя е богата, знатна дама, която вярва, че поддържа интимни отношения със световните лидери. Даниела пък е татуиран интроверт, крехка млада жена, която живее заключена в личната си мистерия.

Билети – на касата на кино „Орфей“ от 19:30 часа, както и онлайн на boxoffice.bg. 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.